Author Topic: czas się zatrzymał?  (Read 1408 times)

Offline Kryzoo

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 201
    • View Profile
czas się zatrzymał?
« on: September 08, 2012, 06:36:17 PM »
Pokazuje że coś zrobi do 14:20, a jest już 18:33. Wiele rzeczy jest przeterminowanych w ten sposób.
Gram teraz z działki na wolnym łączu, ale to chyba nie powód bo rano było ok i teraz też da się grać. Próbowałem na chromie i firefoxie, żeby nie było ewentualnego wpływu cache. Jest to samo.

Offline Kryzoo

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #1 on: September 08, 2012, 07:14:02 PM »
tak to wygląda w przykładowym okienku tragarza.
Tam gdzie czas upłynął jest licznik czasu 00:00:00, ale zdarzenie się nie wykonało

Offline julusmaximus

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #2 on: September 08, 2012, 09:42:36 PM »
Gram na tym samym świecie i też mam ten problem.
Najwcześniej zacięta jednostka wskazuje 14:15, może to coś pomoże.

Poza tym witam sąsiada, Mpe! Graniczysz ze mną od wschodu. Może jak zostanie wprowadzona dyplomacja, zaprzyjaźnimy się bardziej. :P
214 India, 226 Chanat Kazański, 227 Królestwo Polskie

Offline Kryzoo

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #3 on: September 08, 2012, 09:53:12 PM »
Problem jest spory, bo miałem kasy na około 12h i nie wiem czy się sytuacja sama poprawi w wyniku podjętych wcześniej działań.
A jeszcze kwestia czy serwer nadrobi ten zatrzymany czas, czy zaczniemy od momentu zatrzymania? Ta druga opcja mi bardziej odpowiada, jeśli można wybierać :)

Witam sąsiedzie, mam pokojowe zamiary :) Trochę sobie popodżeramy zwierza z lasów, ale jakoś się dogadamy.

Offline Kryzoo

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #4 on: September 08, 2012, 09:55:28 PM »
... chociaż jakoś tę walkę trzeba będzie wypróbować jak już zostanie wprowadzona  :P

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #5 on: September 08, 2012, 10:07:16 PM »
tak to wygląda w przykładowym okienku tragarza.
Tam gdzie czas upłynął jest licznik czasu 00:00:00, ale zdarzenie się nie wykonało
Chyba akurat w tym przypadku, jak jest 00:00:00 przy pętli rozkazów, to to jest 'by design'. Trochę mnie wkurza ale to chyba nie bug...

Liosan

Offline Kryzoo

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #6 on: September 08, 2012, 10:17:32 PM »
Być może tak jest, ale w naszym świecie tak wyświetla teraz wszędzie, gdzie czas wykonania wypda w przeszłośći.
Nasz świat się zatrzymał, nic się nie dzieje :)

Offline julusmaximus

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #7 on: September 08, 2012, 10:49:26 PM »
Stoją nie tylko jednostki, ale też produkcja i podatki. Czyli krótko mówiąc: WSZYSTKO! :P
214 India, 226 Chanat Kazański, 227 Królestwo Polskie

Offline troll

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 654
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #8 on: September 09, 2012, 08:34:39 PM »
Już naprawione, czas ruszył nie nadrabiając niczego.

Przepraszam, że trwało to tak długo, nie miałem w weekend netu. Jeżeli chcecie mogę kopnąć czas do przodu, napiszcie tylko o ile.

pozdrawiam, mam nadzieje, że nie popsuło wam to bardzo planów
Troll

Offline Kryzoo

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: czas się zatrzymał?
« Reply #9 on: September 09, 2012, 09:57:35 PM »
Dla mnie jest ok, dzięki.
Może wprowadzić takie weekendowe przerwy, to ma swoje zalety. :)