Author Topic: zacznij pętlę rozkazów - nie działa  (Read 1355 times)

Offline sobierajlukasz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
zacznij pętlę rozkazów - nie działa
« on: May 27, 2014, 02:59:55 PM »
wybieram karawanę i wysyłam w teren... zaznaczam, że "zapętl" i po ponownym wejściu w podgląd karawany rozkaz ten sie nie podświetla a karawana po zakończeniu biegu nie rusza w ponowną wyprawę...

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
« Reply #1 on: May 27, 2014, 03:54:17 PM »
Tzn robisz tak - rozkazy, klikasz guzik zapętlenia ... i to nie działa? Bo trzeba inaczej - najpierw zacznij pętlę, potem wydaj rozkazy, potem zatwierdź pętlę. Trochę dziwaczny interfejs, wiem :/ Nie mamy jeszcze pomysłu jak to zrobić sensowniej. W helpie jest opisane dokładnie i z obrazkami.

Chyba że chodzi o jakąś inną sytuację?

Liosan

Offline sobierajlukasz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
« Reply #2 on: May 27, 2014, 03:57:46 PM »
a ok... w życiu bym nie wpadł... :P

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
« Reply #3 on: May 27, 2014, 04:10:34 PM »