Author Topic: Pustynia  (Read 1476 times)

Offline Khrone

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 276
  • Szwecja (222)
    • View Profile
Pustynia
« on: May 07, 2014, 10:18:54 PM »
Miło by było dać możliwość budowy chociaż osad na pustyni... teraz nie mogę się dostać do wartościowego pola bo nie ma wokół niego pagórków pustynnych :/

Offline troll

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 654
    • View Profile
Re: Pustynia
« Reply #1 on: May 07, 2014, 11:57:18 PM »
W sumie można na to pozwolić, dopiszę do backlogu.

Offline Khrone

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 276
  • Szwecja (222)
    • View Profile
Re: Pustynia
« Reply #2 on: May 12, 2014, 05:06:11 PM »
A będzie to jeszcze w obecnych grach wprowadzone? :)

Offline troll

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 654
    • View Profile
Re: Pustynia
« Reply #3 on: May 12, 2014, 05:08:08 PM »
Zajmę się tym dziś albo jutro. Wcześniej byłem zajęty pewnym nowym ficzerem i zapomniałem o tym :(

Offline Khrone

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 276
  • Szwecja (222)
    • View Profile
Re: Pustynia
« Reply #4 on: May 12, 2014, 05:14:22 PM »
Spoko, po prostu właśnie założyłem miasto na skraju pustyni i by się przydało lepiej ją wykorzystać. :)

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: Pustynia
« Reply #5 on: May 12, 2014, 10:31:20 PM »
Poprawka wdrożona.

Liosan