Author Topic: Problem z założeniem miasta  (Read 1101 times)

Offline sajanpunk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
Problem z założeniem miasta
« on: April 22, 2014, 01:25:04 PM »
Mam problem z założeniem miasta (na screenie). niby dostępne jest ale zaraz po turze zakładanie jest anulowane. Nie wiem czy to błąd czy celowe ze względu na sąsiedztwo barbarzyńców? Nie znalazłem tego w pomocniku więc pisze tutaj.

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: Problem z założeniem miasta
« Reply #1 on: April 22, 2014, 01:53:15 PM »
Celowo, że się nie da zbudować miasta tuż obok barbarzyńców - minimalna odległość to trzy pola. Błąd, że klient pozwala wcisnąć ten guzik i że nie ma zdarzenia w logu, które by tłumaczyło co się stało :)

Liosan

Offline sajanpunk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: Problem z założeniem miasta
« Reply #2 on: April 22, 2014, 02:46:46 PM »
A tuż obok innych graczy można? Bo przycisk też jest dostępny.

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: Problem z założeniem miasta
« Reply #3 on: April 22, 2014, 03:07:45 PM »
Nie, analogicznie nie można. Sorry za zamieszanie :)

Liosan