Author Topic: Wytwórca fortepianów  (Read 1427 times)

Offline hydro

  • developer
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
    • View Profile
Wytwórca fortepianów
« on: May 26, 2013, 01:31:05 PM »
Wytwórca fortepianów ma wytwarzać fortepiany od 5 poziomu zaawansowania specjalności. Mieszkaniec wstawiony do wytwórni fortepianów pobiera narzędzia i drewno, nic nie wytwarza i ma napis "nauka" :-) Czyli wytwórnia fortepianów działa w tej pierwszej fazie jak budynek edukacyjny?

Offline Khrone

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 276
  • Szwecja (222)
    • View Profile
Re: Wytwórca fortepianów
« Reply #1 on: May 26, 2013, 03:58:05 PM »
Chyba nie ma błędu - tak samo działał Piec hutniczy w v0.74 gdzie szkolił się Wytwórca porcelany aż osiągnął poziom 8smy i zaczął wytwarzać porcelanę :)

Offline hydro

  • developer
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
    • View Profile
Re: Wytwórca fortepianów
« Reply #2 on: May 26, 2013, 04:05:59 PM »
OK, rozumiem, dzięki.

Muszę jeszcze wymyśleć jak to opisać w helpie :-)

Offline troll

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 654
    • View Profile
Re: Wytwórca fortepianów
« Reply #3 on: May 27, 2013, 02:19:40 PM »
Dokładnie tak jak pisze Khrone, niektórzy rzemieślnicy mogą działać w trybie nauki. W ostatnich wersjach ten ficzer był zapomniany, ale w 0.74 był dość ważny

Offline liosan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
  • Kataj
    • View Profile
Re: Wytwórca fortepianów
« Reply #4 on: May 28, 2013, 09:03:40 PM »
Mój wytwórca fortepianów już jest wyszkolony :) Jak osiągnął poziom 5 to skończył pracę, teraz go przesunąłem na produkcję i normalnie działa :)

Liosan