Author Topic: nie produkują się konie  (Read 969 times)

Offline sobierajlukasz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
nie produkują się konie
« on: April 10, 2013, 01:28:57 PM »
w mieście Turyn mam zagrodę i 250 koni
dodaję chłopa bez doświadczenia aby je hodował... i oprócz tego że zjada mi 100 koni nic sie robi i nie zdobywa doświadczenia... czy w zagrodzi może być max 100 koni zanim ktoś zacznie pracować nad ich produkcją?

miejsca w magazynie 700

Offline hydro

  • developer
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
    • View Profile
Re: nie produkują się konie
« Reply #1 on: April 10, 2013, 02:00:48 PM »
To jeszcze wersja 0.75 http://alfa075s.nio.pl/open-api.php?action=kingdom_state&id_game=309&id_kingdom=3 , prawda? Chodzi prawdopodobnie o to, że do produkcji koni trzeba mieć w danym mieście nie tylko budynek, ale też nadwyżkę jedzenia, tzn. dodatni bilans produkcji jedzenia. Nie pamiętam, jaki jest przelicznik, ale chyba 2 nadmiarowe kosze jedzenia na jednego konia. Jedzenie zużywane przez konie nie jest widoczne w bilansie.

Offline sobierajlukasz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: nie produkują się konie
« Reply #2 on: April 10, 2013, 03:21:05 PM »
a.. ok.

dzieki

Offline troll

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 654
    • View Profile
Re: nie produkują się konie
« Reply #3 on: April 10, 2013, 04:09:24 PM »
Jest dokładnie tak jak mówi Hydro