Gizarma - forum

forum po polsku => Pomoc i inne pytania => Topic started by: sobierajlukasz on May 27, 2014, 02:59:55 PM

Title: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
Post by: sobierajlukasz on May 27, 2014, 02:59:55 PM
wybieram karawanę i wysyłam w teren... zaznaczam, że "zapętl" i po ponownym wejściu w podgląd karawany rozkaz ten sie nie podświetla a karawana po zakończeniu biegu nie rusza w ponowną wyprawę...
Title: Re: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
Post by: liosan on May 27, 2014, 03:54:17 PM
Tzn robisz tak - rozkazy, klikasz guzik zapętlenia ... i to nie działa? Bo trzeba inaczej - najpierw zacznij pętlę, potem wydaj rozkazy, potem zatwierdź pętlę. Trochę dziwaczny interfejs, wiem :/ Nie mamy jeszcze pomysłu jak to zrobić sensowniej. W helpie (http://help081.nio.pl/?h=3&a=40) jest opisane dokładnie i z obrazkami.

Chyba że chodzi o jakąś inną sytuację?

Liosan
Title: Re: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
Post by: sobierajlukasz on May 27, 2014, 03:57:46 PM
a ok... w życiu bym nie wpadł... :P
Title: Re: zacznij pętlę rozkazów - nie działa
Post by: liosan on May 27, 2014, 04:10:34 PM
a ok... w życiu bym nie wpadł... :P
Nie Ty pierwszy, zapewniam Cię (http://forum.gizarma.pl/index.php?topic=62.msg333#msg333) :D

Liosan